Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

Familie camping op het eiland Oléron

DE AIROTEL OLÉRON CAMPING: Het kleine verhaal

De geschiedenis van de camping begint in de jaren 1970, een boerderij in het hart van het moerasgebied van Oleron verwelkomt de eerste kampeerders op het eiland Oleron, die tot rust kwamen op het Domaine de Montravail. Gepassioneerd door paardrijden, creëert de heer Nicolas een paardenboerderij waar hij zijn vakantiegangers in juli en augustus paardrijdtochten aanbiedt.

In 2000 trad de camping toe tot de keten van de Club Airotel campings, een kwaliteitsmerk met Franse campings van topklasse.

In 2002 werd de camping gekocht door Annie en Alain. Gepassioneerd door het buitenleven en de dieren, besloten ze hun twee passies te combineren en te delen met anderen. De camping verandert van naam en wordt Camping Airotel Oléron.

In 2011 wordt de Ferme Equestre een echte ruiterclub die aangesloten is bij de FFE (Franse ruitersportfederatie). De manege is het hele jaar geopend en is uitgerust met professionele uitrusting, een overdekte manege, een nieuwe carrière, gekwalificeerde instructeurs, enz.

Vandaag de dag verwelkomt de camping nog steeds gezinnen die op zoek zijn naar rust, ontspanning en een verandering van omgeving door het aanbieden van een kwaliteitsservice en het behoud van dezelfde wens om u de geneugten van het paardrijden te laten ontdekken en te delen.

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre