Favoriete producten
Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

Praktische vragen

Uw accommodatie

De stacaravan, Chalet, Roulotte... staat vanaf de geplande aankomstdatum vanaf 15.00 uur tot uw beschikking en op de dag van vertrek moet hij uiterlijk om 10.00 uur vrijgemaakt zijn.

Uw staanplaats op de camping

De staanplaats is vanaf 11.00 uur beschikbaar op de dag van aankomst en zal op de dag van vertrek uiterlijk om 11.00 uur vrijgemaakt moeten zijn.

De aankomst- en vertrekdagen

In juli en augustus vallen de aankomst- en vertrekdagen enkel op zaterdagen en is de verblijfsduur minimaal 1 week (7 nachten). Buiten juli en augustus kunt u uw accommodatie voor verschillende periodes huren (minimaal 2 nachten).

Voor de staanplaatsen gelden geen regels voor de aankomst- en vertrekdagen. U kunt reserveren voor de gewenste duur. (Afhankelijk van de beschikbaarheid van de staanplaatsen)

Rechten CAF (vakantiesubsidie)

Onze camping is voorzien van het keurmerk VACAF. U heeft de brief hierover ontvangen. Om uw dossier te kunnen aanmaken, hebben wij uw inschrijfnummer nodig. Als uw dossier is aangemaakt en de berekening van uw rechten gedaan is, dan zullen we u om een voorschot vragen om de reservering geldig te maken.

Borg

Voor de accommodaties geldt dat er twee keer borg gevraagd wordt bij aankomst. Het eerste bedrag van 200 euro is voor het geval er schade aan de accommodatie wordt aangericht. Het tweede bedrag à 85 euro is voor als u een optie op de schoonmaakdienst wilt nemen of voor het geval uw accommodatie niet schoon of netjes genoeg wordt achtergelaten.

Voor de staanplaatsen op de camping geldt een borg van 20 euro. Hiermee krijgt u een magneetkaart waarmee u de slagbomen kunt passeren en toegang heeft tot de Europese adapter, als u hier niet over beschikt.

Slagbomen bij de in- en uitgang

Bij de in- en uitgang van de camping zijn automatische slagbomen geïnstalleerd. Om ze te openen krijgt u een magneetkaart uitgedeeld bij aankomst op de camping. Hiervoor betaalt u een borg van 20 euro voor de staanplaatsen (voor de accommodaties zit het bedrag inbegrepen bij de 200 euro borg). De slagbomen zijn geopend van 8.00 tot 22.30 uur, tussen 22.30 en 8.00 uur ‘s ochtends mogen er geen auto’s de camping op, behalve bij noodgevallen. Er is een bewaakte parkeerplaats bij de ingang van de camping waar u kunt parkeren bij late aankomst.

Armbanden

Alle personen die op de camping verblijven krijgen op de dag van aankomst een armband uitgedeeld. U dient deze bij vertrek weer in te leveren.

Inventarisatie inboedel

Uw accommodatie dient schoon en opgeruimd te zijn tijdens de controle van de inboedel. Als u wilt, kunt u gebruik maken van een schoonmaakdienst voor 85 euro. Dit dient u ons wel mee te delen aan het begin van uw verblijf.

Uw staanplaats dient schoon achtergelaten te worden op de dag van vertrek: zonder afvalresten, rommel, papiertjes...

Dieren

Huisdieren (behalve categorie 1 en 2) worden toegelaten op onze camping tegen een bedrag van 5 euro per dier per dag. Ze dienen aangelijnd te zijn. Bij de receptie wordt op de dag van aankomst om het inentingsboekje gevraagd. U vindt er ook een plattegrond met de wandelgebieden voor het uitlaten van uw dieren, evenals zakjes waarmee u de ontlasting kunt opruimen. Dieren zijn niet toegestaan in de gebieden met paarden. Als u met dieren in uw accommodatie hebt verbleven, dan bent u verplicht te stofzuigen.

Extra auto’s

Er is één auto toegestaan op onze staanplaatsen en accommodaties. Elk extra voertuig moet worden opgegeven bij de receptie. Hij dient geparkeerd te worden op de beveiligde parkeerplaats bij de ingang van de camping, de kosten bedragen 4 euro per dag.

Uw bezoekers

Alle personen van buiten de camping dienen zich te melden bij de receptie. Om gebruik te kunnen maken van alle voorzieningen van de camping, moet er voor de bezoeker een toegangsbedrag betaald worden.

Tarief bezoeker: 6 euro

Toeristenbelasting

De toeristenbelasting die geldt in onze gemeente bedraagt 0.38 euro per dag per persoon. Deze toeristenbelasting wordt alleen in juli en augustus toegepast.

Betaling van het verblijf

Tijdens de reservering van uw verblijf wordt een voorschot gevraagd om uw reservering te bevestigen.

  1. Voor de accommodaties: 150 euro + 23 euro reserveringskosten = 173 euro
  2. Voor de staanplaatsen: 120 euro + 23 euro reserveringskosten = 143 euro

De betaling van het totaalbedrag van uw verblijf dient 30 dagen voor uw aankomst gedaan te worden. Voor de staanplaatsen wordt de betaling op de dag van aankomst voldaan.

Wij accepteren betalingen met cheques, bankpassen, overschrijvingen en vakantiecheques. Er wordt geen geld teruggeven bij latere aankomst of eerder vertrek.

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering is facultatief. Ze komt neer op 15 euro per verhuurde week op de camping of van een accommodatie en wordt betaald op het moment dat het voorschot wordt betaald, zodat er rekening mee gehouden kan worden. Alle betaalde bedragen worden bij annulering vergoed (behalve de reserveringskosten à 23 euro en de verzeeringskosten à 15 euro per gehuurde week) in de volgende gevallen, indien te bewijzen: ernstige ziekte, ongeluk, overlijden, recentelijk ontslag. Bij annulering van meer dan 60 dagen voor aankomst wordt er 60 euro ingehouden op het overgemaakte bedrag, ook de dossierkosten worden er afgetrokken.

Bij annulering binnen 60 dagen voor aankomst wordt helemaal niets terugbetaald. Een annuleringsverzekering wordt ten strengste aangeraden.

Huisregels

Alle personen uit het contract én de gasten die langskomen op de camping dienen de huisregels van de camping te respecteren. Raadpleeg de huisregels bij aankomst.

Bemiddeling van consumentengeschillen:

In overeenstemming met de Code met betrekking tot "het geschil mediation consumptie", de klant heeft het recht om gratis gebruik maken van de bemiddeling dienstverlening door (naam van de onderneming). De mediator "consument wet", zoals voorgesteld is MEDICYS.

Dit mediation inrichting kan worden vergezeld door:
- elektronisch : www.medicys.fr ;
- of per post: MEDICYS - Centre de médiation et règlement amiable des huissiers de justice- 73, Boulevard de Clichy, 75009 - Paris

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre