Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

De activiteiten op de camping

Sport, vermaak en ontspanning staat op het programma op de camping, zodat elke bezoeker op zijn manier een prettige vakantie beleeft.

Ontdek het brede aanbod aan activiteiten dat wij u bieden om uw vakantie nog plezieriger te maken. Het schema ontvangt u bij aankomst.

Het waterpark

Het waterpark is geopend van 1 april tot 30 september. Er is een zwembad van 20 x 10 m en bovendien een waterbaan met allerlei waterspellen voor kinderen. Het hele waterpark is verwarmd tot 28 graden.

Paardrijden

Workshops, ritten of lessen. Allerlei activiteiten met paarden voor beginners en gevorderden.

Meer informatie vindt u op de pagina Paardenclub

Tennisbaan

Kom een ontspannen potje tennis spelen met het gezin of met vrienden. Bij de receptie lenen wij u al het benodigde materiaal. Het verhuren van het Tennisbaan bedraagt 6€ voor een uur.

Multisportterrein

Profiteer van het city stadion voor een potje voetbal, volleybal of iets anders. Het is de geschikte ontmoetingsplek voor sportievelingen. Alle sportieve toernooien en wedstrijden worden hier gehouden.

Jeu de boules

De bekende zomersport. U komt naar dit terrein om de mooiste potjes te spelen overdag of zelfs ’s nachts, georganiseerd door onze animatoren. Of misschien gewoon voor een wedstrijdje met het gezin.

De speelweide

Een terrein speciaal ingericht voor kinderen! Ontdek de wippen, de glijbaan, de trampolines en de klimmuur…

Club enfant 6 tot 12 jaar/ Mini club 2 tot 6 jaar

‘Club enfant’ is van maandag t/m vrijdag geopend in juli en augustus en richt zich op kinderen van 6 tot 12 jaar. Op het programma: de ontdekking van de natuur, het voorbereiden van voorstellingen, spelletjes in het zwembad, kermisspelen, kookworkshops, creatieve workshops...

Sportieve activiteiten

Train voor de sportieve toernooien en wedstrijden! Of het nu om tennis, voetbal, jeu de boules of volleybal gaat… Er zit vast wel iets voor u tussen!

Activiteiten in de natuur

Activiteiten in de natuurVertrek met Jean Louis Le coeur, liefhebber van het eiland île d'Oléron, en laat u tijdens de wandelingen meevoeren door de prachtige natuur met de geweldige landschappen. Hij neemt u ook mee voor een bezoekje aan de oesterkwekers en voor een nachtje sterren kijken.

Avondprogramma

Ga eens lekker los! Voorstellingen voor jong en oud, concerten, karaoke, dansavonden, schuimparty’s etc. Er worden allerlei activiteiten speciaal voor u georganiseerd.

Spellen

In de bar vindt u computerspellen, een biljarttafel en kunt u tafelvoetbal spelen.

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre