Afhaalmaaltijden en streekproducten in Charente Maritime

Op camping Airotel Oléron promoten wij de plaatselijke ambachtslieden om u de producten van Oléron te laten ontdekken: pijnboompitten, wijnen, rillettes... Wij bieden ook een afhaalservice voor degenen die haast hebben, brood en gebak voor het ontbijt. U heeft alles wat u nodig heeft voor uw kampeervakantie in Oleron in Charente Maritime binnen handbereik!

Streekproducten en streekgerechten op de camping

Vanaf april kunt u in de bar "Le BistrØ" terecht voor vers brood, gebak en streekproducten. In juli en augustus staat de nationale en buitenlandse pers elke dag vanaf 8 uur tot uw beschikking.

Afhaal

Heb je geen zin om te koken als je terugkomt van het strand? Kies voor de afhaalmaaltijd in de bar "Le BistrØ". Wij bieden een selectie van pizza's, mosselen en friet en andere snacks die u direct op uw kampeerplaats of in de privacy van uw stacaravan kunt nuttigen. Reservering direct aan de bar.

De winkels en de markt van Château d'Oléron

Onze camping ligt op slechts 400 meter van een supermarkt en op 900 meter van het centrum van Château d'Oléron, de winkels en de dagelijkse markt. Een bevoorrechte locatie, dicht bij alle voorzieningen voor een gemakkelijke en ontspannen vakantie op het eiland Oléron

 
Favoriete producten
Nieuw in 2020

Loggia Bay. Ontspan u op uw grote terras, de Loggia-baai, een familiestacaravan.

Reservering 2020

Wat dacht u van uw vakantie in 2020 op Oléron?

Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.