Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

Afhaalmaaltijden en kruidenierswinkel in Charente Maritime

Een goed gevulde kruidenierswinkel om uw boodschappen te doen, een afhaalservice voor wie haast heeft, vers brood en gebakjes voor het ontbijt..... U heeft alles in huis om al uw kleine gewoontes bij de hand te houden tijdens uw kampeervakantie in Oléron!

De kruidenierswinkel van de camping

Dagelijks geopend van 1 juli tot 31 augustus, onze kleine kruidenierswinkel biedt een breed scala aan basisbenodigdheden: verse producten, schoonmaakproducten, gebak, blikjes, snoepjes,.... Handig als je twee of drie dingen mist of als je op het laatste moment een picknick voorbereidt. In het seizoen kunt u de dag ervoor uw brood en gebak bestellen voor het ontbijt van de volgende dag. U vindt er ook uw krant en enkele buitenlandse perstitels.

De afhaalverkoop

Wil je niet koken als je terugkomt van het strand? Kies voor afhaalmaaltijden in de bar "Le BistrØ" of in onze kruidenierswinkel. Wij bieden een selectie van pizza's, mosselen en frieten, geroosterde kippen en andere snacks om direct op uw terrein of in de privacy van uw stacaravan te genieten.

De winkels en de markt van het Château d'Oléron

Onze camping ligt op slechts 400 meter van een supermarkt en 800 meter van het centrum van Château d'Oléron, de winkels en de dagelijkse markt. Een bevoorrechte locatie, dicht bij alle voorzieningen voor een makkelijke en ontspannen vakantie op het eiland Oleron!

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre