Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

Camping met waterpark op het eiland Oléron

Geniet van een heerlijk verblijf op een camping in Oléron met een waterpark, verwarmd zwembad, een speelse rivier voor kinderen en wateractiviteiten voor het hele gezin! Vlakbij het stadscentrum van Château d'Oléron en het strand geniet u van een unieke omgeving om te genieten van de geneugten van het water in een ontspannen en familiale sfeer op het eiland Oléron!

Een verwarmd zwembad om te zwemmen, plezier te hebben en te ontspannen in Oléron

Op de dag van aankomst op de camping kunt u bij de receptie uw toegangsarmbanden tot het zwembad afhalen. Uitgerust met deze kostbare sesam, kunt u eindelijk genieten van ons prachtige zwembad, verwarmd tot 28°C, om te ontspannen, te sporten en aangename momenten door te brengen op de camping onder de zon van Oleron.
Met onze instructeurs, neem deel aan aquagym sessies, laat uw tieners u trainen in een waterpolospel, beleef plezier met uw gezin tijdens zwembadspelletjes of boek een zwemles om uw kinderen te leren zwemmen.
Meer zoals strohoed en zonnebrandcrème? Ga op een ligstoel liggen, in de zon of in de schaduw, om te praten, te lezen, te luisteren naar muziek of te zonnen.

Een leuke rivier voor kinderen

Wat is er beter dan een watergebied dat volledig aan kinderen is gewijd? De speelse rivier met zijn waterspelletjes, glijbaan en waterstralen is een genot voor kinderen en vooral voor de allerkleinsten, en is leuker dan een klassiek kinderbadje. De waterrivier is gereserveerd voor kinderen onder de 10 jaar. Uw kleintjes kunnen veilig spelen in ondiep water, verwarmd tot de ideale temperatuur.

ZWEMBADINFO

- Het zwemparadijs is geopend van 1 april tot 30 september.
- Afmetingen van het zwembad: 20m x 10m
- In juli en augustus is er elke dag een gekwalificeerde badmeester aanwezig.
- Voor mannen verkopen wij zwemkleding voor degenen die alleen een korte broek hebben gedragen.

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre