Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

Camping île d'Oléron met avondanimatie

Veel plezier met familie of vrienden en geniet van de activiteiten en thema-avonden van uw camping op het eiland Oléron. Ontdek elke week in de zomer een compleet en gevarieerd programma voor jong en oud in een feestelijke en familiale sfeer. Genoeg om je smartphone of tablet de hele avond te vergeten!

Top animators om uw avonden te omringen!

Voorstellingen voor volwassenen en kinderen, concerten, karaoke, dansavonden, schuimavonden..... Ons animatieteam heeft geen gebrek aan fantasie als het gaat om het trainen van kampeerders in een zeer geslaagde avond. Een wachtwoord: maak je lachen, dromen, zingen en dansen de hele zomer lang!

Karaoke, concerten en disco

Laat je New Star talenten zien tijdens karaoke-avonden. Of je nu zingt als een steelpan, diva of crooner, neem de microfoon en zing je favoriete liedje! Weg op de grootste hits van de jaren '80 tot op de dag van vandaag tijdens disco-avonden. Maak je klaar om te applaudisseren voor de bands die het podium in brand zullen steken tijdens de concerten in juli en augustus.

Shows, spelletjes en entertainment

Ontdek een veelheid aan feestelijke en recreatieve activiteiten voor het hele gezin en neem deel aan aperitiefspelletjes, lotto's, blinde test, quizzen, bordspellen.... Laat u meeslepen door de magie van onze cabaretavonden, waar acrobatenartiesten, clowns of goochelaars nooit verassend zijn geëindigd, zodat u kunt lachen en jong en oud kunt dromen. Geniet van thema-maaltijden zoals mossel- en braadavonden of laat u los op schuimavonden die elke zomer een hit zijn. Eén ding is zeker, u keert terug naar uw stacaravan of standplaats met een glimlach op uw gezicht en herinneringen in uw hoofd!

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre