Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

Bar en restaurant op het eiland Oléron

Voor het ontbijt, na het zwembad, als aperitief of 's avonds, gaat u naar de bar "Le BistrØ". Een beetje honger? Het restaurant "Le RestØ" biedt u een traditionele en gastronomische keuken, in de eetkamer of op het terras. Vakantie op Camping Airotel Oléron **** is ook een genot voor uw smaakpapillen!

De bar "Le BistrØ"

De bar "Le BistrØ" opent zijn deuren en terrassen van april tot eind september. De hele dag door vinden kampeerders het leuk om familie en vrienden te ontmoeten. s Ochtends om te ontbijten in de zon, 's middags om jezelf te verfrissen met een koud drankje, 's avonds om te genieten van een wafel of een ijsje en als aperitief rond een cocktail met of zonder alcohol.
Het is aan u om te zien waar u zich wilt vestigen. Op het overdekte terras met uitzicht op de paarden van de manege of op het terras met uitzicht op het zwembad.

Veel plezier en ontspanning rond spellen zoals tafelvoetbal, biljart en arcade games. Geniet ook van onze snackkaart en afhaalmaaltijden en een gratis en onbeperkte internetverbinding naar de bar en het terras!

s Avonds wordt de bar van de camping het decor voor zomeractiviteiten. Op het programma: spelletjes, voorstellingen voor volwassenen en kinderen, concerten, karaoke en dansavonden in een familiale en gezellige sfeer.

Restaurant Le RestØ

Le RestØ verwelkomt u van mei tot eind september om aangename momenten te delen met familie, geliefden of vrienden tijdens een goede maaltijd.
De chef biedt u een traditionele, eenvoudige en smakelijke keuken waar verse en lokale producten in de schijnwerpers staan. In de eetkamer of op het terras kunt u zich laten verleiden door de specialiteiten van Charente-Maritime en de recepten van Oleron: gekookte vis, mosselspecialiteiten, lokale oesters, seizoensgebonden salades, pizza's, hamburgers, vlees en grills..... En als u nog een beetje ruimte over hebt, sluit het dessert menu uw maaltijd af met een heerlijke traktatie!

Het restaurant is in juli en augustus geopend voor lunch en diner.

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre