Favoriete producten
Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

Diensten

De bar “Le BistrØ”

De bar L’étrier De bar opent zijn deuren in mei en blijft geopend tot half september. Het aanbod bestaat uit frisdranken en warme dranken, cocktails, wijn, diverse alcoholische dranken en ijsjes, te gebruiken op ons terras tegenover het zwembad of op het terras met uitzicht op de paarden. Hier spelen zich de meeste avondactiviteiten ook af (concerten, kindervoorstellingen, dansavonden…). Gratis wifi in de bar..

Het Restaurant “Le RestØ”

Het Restaurant L’étalon marin"Le RestØ" ontvangt u graag van mei tot half september. Zowel op het terras als binnen kunt u genieten van onze streekgerechten. Op de kaart vindt u seizoensalades, heerlijk bereide visgerechten, mosselen met allerlei sauzen en vleesgerechten voor de diehard vleeseters. In ons restaurant kunt u zowel 's middags als 's avonds terecht voor een lekkere maaltijd. Alle dagen geopend in juli en augustus.

Afhaalmaaltijden

In de bar van het restaurant “Le BistrØ” of in het winkeltje worden ook afhaalmaaltijden verkocht. Het aanbod bestaat uit meerdere pizza's, mosselen met friet, gebraden kip en andere snacks zodat u uw lunch of avondeten gewoon op uw staanplaats kunt genieten.

De kruidenier

De kruidenierOnze kruidenierswinkel is geopend van 1 juli tot 31 augustus. Hier kunt u ‘s ochtends terecht voor vers brood en croissants en andere zoete lekkernijen, maar ook voor de Franse of internationale kranten. In dit winkeltje kunt u allerlei alledaagse producten vinden: verse producten, producten uit blik, onderhoudsmiddelen, koekjes, snoep en nog veel meer.

De paardenclub

De paardenclub Onze paardenclub is gelegen in het midden van de camping. Ontdek het plezier van paardrijden bij het maken van een tocht te paard of het volgen van een cursus of workshop voor alle niveaus. Bekijk alle tarieven op de pagina paardenclub of op onze website.

Het zwembad en de amusante waterbaan

Het zwembad en de amusante waterbaanOns verwarmde zwembad van 28°, gericht op het zuiden, is geopend van 1 april tot 30 september. Voor kinderen die jonger zijn dan 10 jaar zijn er spellen en een leuke waterbaan. Het zwembad staat onder toezicht van een badmeester van 1 juli tot 31 augustus. Hij organiseert ook aquagym, aquasteps, waterpolo en verschillende andere waterspellen. Onze badmeester geeft tijdens het hoogseizoen bovendien zwemlessen en lessen om van waterangst af te komen.

Speelterrein

SpeelterreinOp de camping zijn diverse activiteiten te doen. Er staat een tennisbaan, een sportterrein, een jeu de boules baan, midgetgolf en tafeltennis tot uw beschikking. Voor de allerkleinsten zijn er glijbanen, springkussens en schommels. Voor elk wat wils dus!

Internet / WIFI

Gratis wifi over de camping: kampeerplaatsen en verhuur
(Voor een IP-adres) of een ticket toonhoogte met het hosten van goud

Andere diensten

Wasserette

Vanaf het moment dat de camping opengaat, kunt u gebruikmaken van de wasserette. U vindt er wasmachines en droogtrommels. U kunt ze gebruiken met muntjes die u kunt kopen bij de receptie.

Fietsenverhuur

In het hoogseizoen (juli-augustus) is er 3 keer per week een fietsenverhuurder aanwezig op de camping.

Er is nog een andere fietsenaanbieder op 800 meter van de camping voor fietsenhuur voor een kortere periode. Contact Cycles Demion av du port 17480 le château d Oléron +33 (0)5 46 76 72 67)

Uw veiligheid op de camping

Voor uw veiligheid is er een nachtwaker aanwezig in de maanden juli en augustus. Hij zorgt ervoor dat er rust heerst op de camping en staat voor u klaar als u hem nodig heeft. Tel.

Container chemisch afval van campers

We beschikken over containers voor chemisch afval van campers en over een servicepunt voor campers. Dit servicepunt is gratis voor gasten van de camping. Voor mensen van buiten wordt er 4 euro in rekening gebracht.

Een tweetalig team staat voor u klaar!

Elk jaar stellen wij een tweetalig seizoensteam samen (Frans/Engels) zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre