Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

Camping met manege op het eiland Oléron

Of u nu een beginner of een ervaren ruiter bent, een paardenliefhebber of gewoon op zoek naar een activiteit met uw gezin, ontdek de geneugten van het paardrijden op het eiland Oleron! De manege bevindt zich in het hart van onze camping!

Ruiteractiviteiten: een drievoudige galopvakantie in Oléron!

Een camping met een ruiterclub is niet zo gebruikelijk, zeker niet op het eiland Oleron. Maak van de gelegenheid gebruik om uw passie te uitleven of leer meer over paardrijden tijdens uw vakantie in Charente-Maritime!
Onze manege is het hele jaar geopend en verwelkomt u voor een verblijf op het eiland Oléron in driedubbele galop. Onze instructeurs bieden een veelheid aan ruiteractiviteiten voor alle niveaus: privélessen, initiatie- en verbeteringscursussen, paard- of ponyrijden. Wat de veiligheid betreft, worden al onze activiteiten begeleid door door de overheid gecertificeerde rijinstructeurs.

Ontsnappen te paard op het strand, in het bos of in de moerassen

Oléron op een andere manier ontdekken? Onze manege biedt een grote verscheidenheid aan ritten en paardrijtochten om de verschillende landschappen van de Oleron regio vanuit een nieuw perspectief te verkennen.
Ruiters in spe, maak een wandeling door de moerassen en ontdek dit beschermde gebied: een rijpingsgebied voor de oesterteelt, lamsoor, zeelavendel, zeekraal.... De meer ervaren ruiters zullen genieten van het galopperen op het strand, terwijl de tussenruiters de wandeling tussen de wijngaarden en het bos de voorkeur geven om de vele smaken van Oleron in te ademen. De kleintjes zullen het ponypark, dat speciaal aan hen is gewijd met spelletjes en uitdagingen voor het gezin, zonder de ponyritjes op de camping en in de omgeving te vergeten.

De uitrusting van de manege

De manege heeft een zandgroeve van 50mx70m en een overdekte manege voor lessen en stages.
In de graan- en zadelmakerij vindt u al het nodige materiaal om uw frame uit te rusten. Informatie over de discipline en de paardenwereld is beschikbaar in het clubhuis.

Kamperen in Oléron met uw paard!

Op 21 hectare natuurgebied is onze camping omgeven door weiden en weiden voor paarden. In deze bevoorrechte omgeving kunt u volop genieten van uw paard tijdens uw verblijf op het eiland Oleron.
Tussen groepen, met uw club of met uw gezin, kunt u een paddock of een box huren en uw accommodatie direct naast uw paard of paarden boeken. Wij zullen u ook adviseren bij de keuze van uw ruiterroutes, veiligheidsregels en regelgeving op het eiland Oleron.

Vind al onze prijzen op de website van de manege of op onze website.

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre