Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

Kamperen met een kinderclub op het eiland Oléron

Een gratis kinder- en tienerclub met beperkte ruimte, gekwalificeerde en gepassioneerde animatoren, activiteiten en animatie voor kinderen vanaf 3 jaar, speeltuinen om plezier te hebben en vrienden te maken..... Eén ding is zeker: uw kinderen zullen zich niet vervelen tijdens hun campingverblijf in Oléron!

De kinderclub en de miniclub: voor ieder zijn eigen club!

Laat ons zorgen voor uw kinderen en rust! Wij zorgen voor uw kinderen en tieners! Van maandag tot en met vrijdag biedt ons animatieteam kinderen van 3 tot 12 jaar een gevarieerd programma met activiteiten aangepast aan hun leeftijd. De kinderclub is geopend in juli en augustus, de kinderclub verwelkomt 6/12 jarigen en de miniclub verwelkomt 3/5 jarigen.

Een heel programma om uw kinderen bezig te houden en te vermaken

De hele zomer lang zijn de animatoren er om voor uw kinderen te zorgen. De pitchouns die zich bij de vrolijke band voegen, zullen heel wat leuke activiteiten ontdekken die aangepast zijn aan hun leeftijd en persoonlijkheid!
Terwijl de ouderen op avontuur gaan en de natuur ontdekken, nemen de jongeren deel aan schattenjacht, olympische spelen, sporttoernooien en andere activiteiten die speciaal voor hen zijn ontworpen. Om nog maar te zwijgen van de bestsellers van de kinderclub zoals showvoorbereiding, themaworkshops om een prinses of piratenkostuum te maken, make-up als je favoriete held of leren koken als een kleine chef.

De speeltuin en de speelse rivier

De speeltuin en de speeltuin en de speelse rivier, speciaal ontworpen voor kinderen onder de 10 jaar, zijn veruit de populairste plaatsen voor kinderen onder de 10 jaar! Ze zullen graag hun slipje uitputten en zich vermaken op de speelplaats met schommels, glijbanen, lentespelletjes, klimwand. De speelse rivier in het waterpark is de ideale plek om uw kleintjes kennis te laten maken met de geneugten van het zwemmen.

Een ponyritje en..... zeer gelukkige kinderen!

Profiteer van de manege in het hart van de camping om uw kinderen kennis te laten maken met de geneugten van het paardrijden! Dankzij het Parc Poney kunt u uw kinderen (van 2 tot 5 jaar) vergezellen op hun ponyritje van 20 minuten op het terrein van onze camping.

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre