Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

Sportieve activiteiten op de camping

Tennis, voetbal, volleybal, basketbal, basketbal, petanque..... Profiteer van uw verblijf op Camping Airotel Oléron **** om te sporten en plezier te hebben in een vriendelijke en ontspannen sfeer. Als u van een actieve vakantie houdt, verwacht dan mooie sportieve en zonnige dagen op het eiland Oléron!

De tennisbaan

Of u nu regelmatig op de tennisbanen zit of niet, het is altijd een plezier om uw favoriete sport te beoefenen tijdens de vakantie, of zelfs om een nieuwe hobby te ontdekken. Trek dus je sneakers aan en ga tennissen op de tennisbaan van de camping!
Het is aan jou om met je familie ballen uit te wisselen voor de lol, om meedogenloze wedstrijden te spelen met vrienden en om toernooien te spelen tegen kampeerders die je durven uit te dagen. Wij lenen al het nodige materiaal uit voor de receptie. De huurprijs voor de tennisbaan is 6€ voor een uur.

Het multisportterrein

Ontdek het Stadion, een multisportterrein voor sport, beweging en ontmoeting! Het is het verzamelpunt voor de meest sportieve mensen die het veld gedurende de hele namiddag bezetten zonder ooit moe te worden. Kinderen en tieners kunnen zich ontspannen in de open lucht tijdens de voetbal-, volleybal- en basketbaltoernooien die de camping in de zomer organiseert.

Petanque terrein

Een van de populairste vrijetijdsactiviteiten tijdens de kampeervakantie in Oléron is ongetwijfeld de meest populaire activiteit van de zomer! Synoniem voor zon, goed humeur en ontspanning, wordt het jeu de boulesbaan, zodra de zon opkomt, de ontmoetingsplaats voor kampeerders die op zoek zijn naar eenvoudige en gezellige genoegens. Hier ontmoeten spelers en toeschouwers elkaar voor ontspannen spelletjes en toernooien die overdag en 's avonds worden georganiseerd door het animatieteam van de camping.

Bent u op zoek naar een camping met sportieve activiteiten op het eiland Oléron? Profiteer van uw verblijf op Camping Airotel Oléron **** om het aantal leuke, verkwikkende en sportieve activiteiten voor het hele gezin te vergroten. Aquagym, zumba, bubble football of boogschieten..... onze animatoren zijn er altijd om uw dagen ritme te geven! Trein voor sportwedstrijden! Of het nu tennis, voetbal, petanque, tafeltennis, beachvolleybal of waterpolo is, er is een toernooi voor u!

De klassiekers: beachvolleybal en tafeltennis

Beachvolleybal is een essentiële sport voor een strandvakantie en vindt elke zomer plaats in het hart van de camping. Als u graag op blote voeten op het hete zand speelt, pak dan uw slippers in en ga naar het beachvolleybalveld!
Ping-pong is ook een klassieke activiteit van de zomer, vooral voor tieners! Wij lenen u alle benodigde apparatuur voor de receptie.

Een nieuwe activiteit die getest moet worden: bubbelvoetbal
Wilt u plezier hebben met uw vrienden? Ontdek bubble football! Ingesloten in een grote opblaasbare luchtbel, kom in contact met de tegenstander zonder het risico om jezelf te kwetsen. Gegarandeerd lachen!

Tonisch en speels: Aquagym en Zumba

Deze zomer in Oléron, ontdek nieuwe manieren om te sporten tijdens het kamperen! Laat u verleiden door aquagym, een ideale activiteit om sport en ontspanning tijdens de vakantie te combineren. Hou je van dansen en fitness? Kom en kom tot rust op het levendige en zonnige ritme van de Zumba, een dans die steeds meer mensen onder onze kampeerders aantrekt!

Activiteiten om van de gebaande paden af te komen

Elk seizoen biedt onze Camping Airotel Oléron **** u nieuwe activiteiten om van de gebaande paden af te komen, zoals paardrijden natuurlijk, maar ook boogschieten, mountainbiken, fietsen en vele andere vrijetijdsactiviteiten om rond het Château d'Oléron te ontdekken.

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre