Favoriete producten
Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

Welkom op het eiland van het licht, op camping – Paarden club Airotel Oléron 4 sterren

Beleef de rust en ontspanning in een bosrijk park van 21 hectare waar natuur en paarden de dienst uitmaken. In de zomer kunt u kennismaken met ons activiteitenteam dat klaarstaat om u te vermaken. Op het gebied van sport is er de paardensport uiteraard! Maar ook worden er toernooien en sportwedstrijden, fietstochten, aquagymnastiek, zumba en allerlei andere verrassende activiteiten georganiseerd, tot uw vermaak.

Onze camping bevindt zich op 800 meter van het centrum van Château d’Oléron waar u kunt struinen over de dagelijkse markt. Op 1 km ligt het strand waar u heerlijk kunt luieren of watersport kunt beoefenen. En op 400 m treft u een supermarkt. De ideale ligging om optimaal te genieten van uw wandel- of fietsvakantie!

Een camping in dienst van uw vakantie

Of het nu ‘s ochtends is om een kopje koffie te drinken, 's middags om iets fris te nuttigen of 's avonds om een leuke tijd te beleven, de bar "L'étrier" ontvangt u met open armen voor een drankje aan het zwembad. Het is de ideale plek voor animatie en activiteiten. Op het programma staan concerten, karaoke, dansavonden of gewoon een drankje met vrienden of buren van de camping. U vindt er ook een computer met internet, fijn om te weten voor de webjunks onder jullie!

Ons restaurant “L’étalon marin" ontvangt u ‘s middags en ‘s avonds voor de meest heerlijke visspecialiteiten of voor een simpele salade bij kleine trek.

We bieden ook afhaalmaaltijden: pizza’s, mosselen en andere snacks om mee te nemen naar de caravan of te gebruiken tijdens een picknick op een van de prachtige stranden in Oléron.

Ontdek ook ons kruidenierswinkeltje met het lekkere brood en de zoete broodjes, de Franse kranten en tijdschriften en de producten voor het dagelijks leven.

U kunt zich bij het paardensportcentrum opgeven voor workshops en ritten te paard voor alle niveaus door het mooie landschap van Oléron. Ook worden er voor de allerkleinsten ponyritjes aangeboden op de camping.

Tijdens de zomerperiode rijdt er een gratis pendeldienst vanaf de camping naar verschillende stranden en bezienswaardigheden in Oléron. Maak er vooral gebruik van!

Neem een duik in ons verwarmde zwembad van 28° van 1 april tot 30 september en leef u uit op onze waterbaan met speelplezier voor de allerkleinsten. Ons zwembad staat van 1 juli tot 31 augustus onder toezicht.

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre