Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

Wifi en andere diensten op de camping

Vakantie is rust, het vermijden van de beperkingen van het dagelijks leven, het vergeten van alles en het meer dan ooit toewijden aan familie en vrienden. Daarom biedt onze Camping Airotel Oléron **** u een breed scala aan 4-sterren diensten, ontworpen voor uw comfort en om u een onvergetelijk verblijf op het eiland Oléron in Charente-Maritime te bieden!

Gratis Wifi op de camping: zelfs op een eiland, blijf verbonden met het vasteland!

Geniet van gratis wifi en een netwerk over de hele camping om het internet te gebruiken op uw smartphone zonder uw 4G-pakket te exploderen! Van de ene kant van de camping naar de andere kant van de camping kunt u uw e-mails checken, uw Facebook-status bijwerken, verhalen over Snapchat versturen of de camping blog in Oléron doorbladeren om meer te weten te komen over uitstapjes.
Voor de gehele duur van uw verblijf ontvangt u één gratis verbindingsticket per plaats of gereserveerde huuraccommodatie. Dit ticket is slechts geldig voor één IP-adres. En als u datavores in het gezin heeft, heeft u toegang tot een gratis en onbeperkte internetverbinding aan de bar en op het terras!

Meer diensten en comfort voor uw vakantie

Tijdens uw verblijf bij ons wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat u zich volledig kunt wijden aan uw vakantie op het eiland Oleron! Tot uw beschikking, een breed scala aan 4-sterren diensten en diensten om uw campingleven gemakkelijker te maken.

Een tweetalig team om u te verwelkomen

Elk jaar zetten wij ons in om een tweetalig (Frans/Engels) seizoensgebonden team aan te werven om u beter van dienst te zijn.

De wasruimte

Zodra de camping opengaat, is er een wasserette die voor iedereen toegankelijk is. U vindt er een wasmachine en droger. Munten zijn te koop bij de receptie.

Fietsverhuur

In juli en augustus bezoekt een fietsverhuurbedrijf drie keer per week de camping. Een uitkomst als u het eiland Oléron per fiets wilt ontdekken!
Op 400 meter van de camping vindt u ook een tweede fietsverhuurservice voor kortetermijnverhuur. Contact: Bik'Elect 06 59 88 88 88 88 88 50 - 16 avenue d'Antioche in Château d'Oléron

Een camperplaats

Voor campers zijn er chemische afvoerkanalen en een paal beschikbaar. Deze kiosk is gratis voor de gasten van de camping. Voor campers buiten het etablissement is een betaling van 4€ vereist.

Een gratis pendelbus vanaf de camping

Tijdens de zomerperiode brengt een gratis pendelbus vanaf de camping u naar verschillende stranden en toeristische trekpleisters in de regio Oleron. Geniet ervan!

Het restaurant en de bar van de camping

Het restaurant en de bar nodigen u uit om aangename momenten te delen met familie, stellen of vrienden tijdens een goede maaltijd. U kunt ook uw dorst lessen op het terras, ijs eten of een snack van het snackmenu na het zwembad nemen.

Een kruidenierswinkel en afhaalmaaltijden

Eenvoudig, snel, efficiënt, de kleine kruidenierswinkel is in de zomer elke dag geopend. U kunt basisbenodigdheden in voorraad nemen, vers brood en gebakjes kopen voor het ontbijt of afhaalmaaltijden bestellen.

De manege van de camping

Onze manege biedt trainingscursussen en paard- of ponyritten met een door de staat gecertificeerde instructeur. Een ponypark is gewijd aan de jongste kinderen.

Uw veiligheid op de camping

Voor uw veiligheid is er in juli/augustus een nachtwaker aanwezig om de rust op de camping te waarborgen. Hij staat tot uw beschikking als u hem nodig heeft. 24-uurs telefoonnummer: 05 46 47 47 47 61 82. De camping is ook uitgerust met videobewaking.

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre