Oleron: eiland van het licht

Oléron: eiland van het licht Camping Airotel Oléron, geopend van 31 maart tot november 1.2018, is gelegen in de gemeente Château d’Oléron in Charente Maritime (17).

Kom en ontdek samen met ons de geneugten van het eiland van het licht: 80 km kuststrook met 50 km strand, fietspaden door het moerasgebied, ongerepte natuur en bossen. U ontdekt er de schoonheid van de oesterhuisjes en vissersplaatsjes, de smaken van de oester, er heerst in alle seizoenen een microklimaat waardoor de mimosastruik, ook wel het 'bouquet Oléronais' genoemd, bloeit vanaf januari.

Vanaf zonsopgang tot zonsondergang kunt u heerlijk vertoeven op onze stranden van fijn zandstrand. Geniet van surfen of diepzeeduiken en andere watersportactiviteiten waar sportliefhebbers zo dol op zijn, maar ook van luieren voor uw broodnodige ontspanning.

Breng een bezoek aan ons historische en culturele erfgoed, waartoe gerekend worden: het fort Boyard, het fort van het Château d’Oléron, het moeras van de zoutmijnen en de beroemde vuurtoren van Chassiron.

Openingsdata 2017:

Camping:

Verhuur staanplaatsen van 31 maart tot en met 30 september.

Accommodaties:

Verhuur van stacaravans van 31 maart tot november 1.2018

Zwembad:

Het verwarmde buitenbad en de waterbaan voor kinderen zijn geopend van 1 april tot 30 september.