Favoriete producten
Reservering 2019
Reservering 2019

Wat dacht u van uw vakantie in 2019 op Oléron?

Paardrijden in Oléron
Paardrijden in Oléron

De manege van Airotel Oléron verwelkomt u het hele jaar door op het eiland Oléron.

Het paarden club Airotel Oléron

De activiteiten

Onze manege is het hele jaar door geopend en heet u welkom voor een driedubbele galop-vakantie. Begin jezelf of verbeter je rijvaardigheid tijdens de schoolvakanties met onze cursussen paardrijden of ponyrijden

Wilt u een ritje maken?

Er worden voor de beginners in een idyllische omgeving tochten georganiseerd langs het moerasland en de gevorderde ruiters maken tochten langs het strand van Verbois. U kunt ook kiezen voor een rit langs de wijngaarden en het bos, deze route is geschikt voor diegenen die al enige ervaring hebben met paardrijden. Er zijn meerdere tochten mogelijk zodat u alle verschillende aspecten van het landschap in Oléron te paard kunt ontdekken.

Voor de allerkleinsten worden er het hele jaar door ponyritjes op onze shetlands georganiseerd.

Veiligheid? Helemaal in orde! Al onze cursussen, workshops of tochten worden begeleid door gediplomeerde instructeurs.

Voorzieningen

De paardenclub beschikt over een manege met zand van 50 m x 70 m en over een overdekte manege waar cursussen en workshops gegeven worden.

U vindt in de graan- en zaadhandel en in de zadelmakerij al het benodigde materiaal om uw paard mee op te zadelen.

Heeft u zin om op vakantie te gaan met uw eigen paard?

De camping bestaat uit meer dan 21 hectare grond en wordt omringd door weitjes en paddocks voor paarden. Profiteer ten volste in een groep, met uw eigen club of alleen met uw paard terwijl u naast hem slaapt, wees welkom en ontdek ons eiland.

Meer informatie vindt u op de website van Paarden club »

 
Airotel Wifi gratuit En camping aussi je trie ! Zéro déchet Oléron Qualité tourisme ANWB ACSI ANCV Camping chèque Camping key FFE Adhérent sur l'île d'Oléron de la fédération française des relais d'étape et de tourisme équestre